Kryeministri i Rugoves, siq njihet nder shqiptaret ish-komandati i UCK-së gjeneral Ramush Haradinaj i cili doli paster si loti tri here nga gjykatat nderkombëtare (kupto dy here ne Hage + ne Colmar te FR) si zakonisht edhe diteve te fundit eshte vene ne shenjester jo vetëm te mediave serbe (qe kerkojnë  koken e Haradinajt tash permes speciales, me akuza pse paska vrare serbe) por edhe te disa partaleve kosovare te cilet po perpiqen tja mbjane qirin Haradinajt se ka hyn e ka del ai me Aniten?!.. Sidoqofte, komandant, gjeneral Haradinaj te njeh Presheva, Kosova dhe shqiptaria.. e qentë le të lehin, karvani ecën!..

 

Kryeministri shqiptar Haradinaj, nëse ka shkuar me paret e gazetarëve serb dhe kosovar në Sant Moritz duhet me jav kthy

Ditëve te fundit qesharake jane disa shkrime te disa portaleve të UCK-dhe anti Haradinaj  fundit Kryeministri shqiptar Haradinaj, nese vertete Haradinaj ka shku me paret e gazetareve serbë dhe kosovare, njeri duhet me jav kthye atyre. Tham “me paret e gazetarëve serb dhe kosova” se sot ne Kosove apo jashte ka gazetar, editor apo patron gazetash qe kane para ma shumë Haradinaj, qe u pasuruan gjate e pas luftes,  ka shkruar agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.

“Pushimet luksoze të kryeministrit në Sant Moritz, vendin më të shtrenjtë në botë” nese eshte keshtu, vertete e meriton nje relax dhe pushime te tilla patrioti, lufetari dhe komandit me te forte në Kosovë me emrin gjeneral Ramush Hradinaj.  Disa gazeta apo portale duke ja publikuar edhe shtëpine, paskan shkruar se me cfare pare paska shkuar Haradinaj në alpet e Zvicres. A thua kush duhet te shkruajë per pallatet e shefave te këtyre gazetave e portaleve, per veturat e xhipat e luksoze,  jo vetëm te tyre por edhe grave te tyre (?!) te cilet tinizesisht apo publikisht disa here para Haradinajt kane vizituar Sant Moritz-in, pa jav nuk kalemin kush?!..

Ish-komandanti i UCKJ-së, Gjeneral Ramush Haradinaj, siq njihet  si Kryeministri i Rugoves, i cili doli paster si loti tri here nga gjykatat nderkombëtare (kupto dy here ne Hage + ne Colmar te FR) si zakonisht edhe diteve te fundit eshte vene ne shenjester jo vetëm te mediave serbe (qe kerkojnë  koken e Haradinajt tash permes speciales, me akuza pse paska vrare serbe) por edhe te disa partaleve kosovare te cilet po perpiqen tja mbjane qirin Haradinajt se ka hyn e ka del ai me Aniten?!..Kesaj i thone ha buke me uje, e baj gajlen e huj.. Sidoqofte, komandant, gjeneral Haradinaj te njeh Presheva, Kosova dhe shqiptaria.. e qentë le të lehin, karvani ecën!..

 

Nese Haradinaj paska harxhuar “80 mije franga” ne Sant Moritz, ai po aq fishekë i kishte harxhuar gjate luftes per clirmin e Kosovës!..

Edhe pse kryeministri me goje t’veten e bani “ispat” se ka harxhuar me familje gjate pushimeve te fundit ne Zvicër vetem 7 mije euro nga xhepi i vet, disa gazeta kane shkruar jangra-jungra (kuturu) se “pushimet e kryeministrit mund të kenë kushtuar mbi 80 mijë franga”?! Vete fjala “mund” shifet qarte se ja kane futur kot, me hamendje, me qellim qe neser mund te shpetojne me lehte nga ndonje gjykate per fake news, per keto spekulime?! Nese Haradinaj paska harxhuar 80 mije franga ne Sant Moritz, ai po aq fishekë i ka shkrepë gjate luftes per clirmin e Kosovës, derisa keta gazetare apo patron te ketyre portaleve kane qene azilant ne Shqiperi. Maqedoni apo ne Gjermani e Zvicer…

Prandaj, nese vertete ka shku njeri me paret e gazetareve serbë dhe kosovare duhet njeri me jav kthy ato pare. JO vetem kaq, me keto suleme te fundit ne disa gazetave dhe portale rreth pushimeve te kryeministrit shqiptar Haradinajt zbulohet edhe nje gjë, qe kur ka ardhur ne krye te qeverise ky komandant i UC-së, mos valle ju ka hequr nga goja tortja, kupto reklamat apo sponsoret legale e ilegale?!, ka shkruar ne fund agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

SHPËRNDAJE