Paraqitja e ekipës është falas dhe bëhet tek lokalet e ZYRES PER TE RINJ –Preshevë . Garat do të zhvillohen sipas sistemit te eliminimit , ekipi përbëhet nga 4 anëtarë (3+1 zëvendësues). Lojtarët të cilë nuk kanë ekip mund të paraqiten individualisht në mënyrë që para fillimit të garës të formojnë ekipin e tyre, njofton agjecia informative kombetare “Presheva Jone”

NJOFTIM

Klubi i të rinjve njofton të gjithë të apasionuarit pas sportit të Basketbollit,e në veqanti pas “streetball-it” se në bashkëpunim me OKF (Organizata për kultur fizike) organizojnë turnirin “STREETBALL PRESHEVA 2012”  më datë 22 Gusht 2012 (E Mërkure) ora  19:oo në terrenet sportive tek Stadiumi i qytetit.

Paraqitja e ekipës është falas dhe bëhet tek lokalet e ZYRES PER TE RINJ –Preshevë . Garat do të zhvillohen sipas sistemit te eliminimit , ekipi përbëhet nga 4 anëtarë (3+1 zëvendësues). Lojtarët të cilë nuk kanë ekip mund të paraqiten individualisht në mënyrë që para fillimit të garës të formojnë ekipin e tyre.
Shorti do të tërhiqet para fillimit të garave në prezencë të gjithë përfaqësuesve të ekipeve .Me këtë rast do t’u prezentohen rregullat edhe gojarisht ,pasi që paraprakisht u janë dorzuar nga një kopje gjatë paraqitjes për pjesmarrje në turne .

SHPËRNDAJE