KKSH-se me sli ne Bujanoc,  njoftonë studentet se  Institucionet e Arsimit te Larte në Republikën e Shqipërisë gjegjësisht fakultetet përkatëse deri me date 5 nëntor do të bëjnë pranimin e aplikacioneve të studentëve dhe deri me date 10 nëntor do t’i shpallin fituesit.

Bujanoc, 27 tetor /AIK-Presheva Jone

Këshilli Kombëtar Shqiptar në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës së Republikës se Shqipërisë, përmes kësaj shkrese duke flnderuer kete gjestt e ire te MASH njofton opinonin e gjere, ne vecanit studentet nga Lugina e Preshevës duke ju referuar  urdhrrit te 2011 të ministrit Myqerem Tafaj  (nr. 532 te datës 26.10) lidhur me rishpërndarjen e kuotave për kandidatet nga trojet, si dhe me Shkresën Zyrtare të datës 26.10.2011, dërguar universiteteve nga ana e sekretarit të Përgjithshëm z. Skender Uku.

Gjithashtu, sipas KKSH-se me sli ne Bujanoc,  njoftonë studentet se  Institucionet e Arsimit te Larte në Republikën e Shqipërisë gjegjësisht fakultetet përkatëse deri me date 5 nëntor do të bëjnë pranimin e aplikacioneve të studentëve dhe deri me date 10 nëntor do t’i shpallin fituesit.

 

SHPËRNDAJE