Sot ka shumë femra që janë të famshme për shkak të formave seksi.

Por modele Luxiboo, nga Los Angeles, cilësohet si një simbol i femrës së nxehtë.

 

Me origjinë nga Irlanda dhe Filipinet, ajo thotë se e ka nisur modelingun që kur ishte 12 vjeç.

SHPËRNDAJE