Lorik Cana është parë të argëtohet ditët e fundit në disa lokale nate në Prishtinë në shoqëri me femra shumë të bukura ndërsa është aluduar menjëherë nga media për një lidhje dashurie mes Lorikut dhe vajzës me emrin Dardana Buxhovi e njohur ndryshe si vajza e muzikantit Vllaznim Buxhovi. Ndryshe nga aludimi i Panorama, pak kohë më parë në një intervistë për Opinion Lorik Cana tha se “këto kohë po. Jam me një vajzë këtu në Itali. Jo prej shumë kohësh por ndihem mirë. Më ofron gjërat që kam nevoje dhe gjithashtu unë mund ta ndihmoj në gjërat që ka nevojë. Ka pak muaj por ndrihem mirë”. Mbetet tanimë për të kuptuar cila është lidhja e vërtetë e Lorikut.

SHPËRNDAJE