Preshevë, 28 janar  -Serbia gjendet ne fushatën e zgjedhjeve presidenciale, për çka kjo vale e fushatës dite më pare e përfshiu edhe agjencinë e lajmeve “Presheva Jonë” rreth një interviste me ministrin Dacic i cili duket se do te jete kandidat.

Pos Dacic, megjithëse ende nuk dihet, zyrtarisht, kandidatë tjerë për president te Serbisë janë edhe Vucic dhe Nikolic. Por agjencia e lajmeve “Presheva jonë” ka mësuar se edhe Serbia ditëve te ardhme mund ta ketë “Atiete Jahjaga”  Themi kështu sepse ditëve te fundit është lajmëruar edhe një grua me emrin Danijela Sremac, kandfidate per presidente e Serbisë e cila jeton dhe vepron prej kohesh ne Uashington e cila eshtë kryetare e Institutit Serb në Uashington.

SHPËRNDAJE