(AIK-Presheva Jone)

Nicole Kidman ka theksuar trishtimin e saj për faktin se fëmijët e adoptuar kanë zgjedhur të jetojnë me ish-bashkëshortin e saj, Tom Cruise.

Isabella (18 vjeç) dhe Connor (15 vjeç) jetojnë me Cruise, bashkëshorten e tij Katie Holmes dhe vajzën e tyre 4-vjeçare, Suri.

Kidman tha: “Fëmijët jetojnë me Tomin, kjo ishte zgjedhja e tyre. Do doja të jetonin me mua, por çfarë mund të bëj?”

Nicole Kidman, e divorcuar nga Tom Cruise në vitin 2001, jeton në Australi dhe SHBA.

SHPËRNDAJE