L’image contient peut-être : 17 personnes, personnes souriantes, personnes debout et plein airKF “Futboll Lugina” në Fushë Kosovë qe tubon te rinje kryesisht nga Medvegja, Bujanoca dhe Presheva plot energji, ekip ky qe premton.. 

 

KF “Futboll Lugina” falenderon pronaret e kompanisë së njohur ne Kosove dhe ballkan MAJANCA nga Presheva: Xhelal Shabani dhe Xhemal Shabani

Prishtinë, 18 pril  -Thone nje fjale se parja e qon ujin te nalt.. Ne kete rast Kompania Majanca sot po e qon ne nalt edhe Klubin Futbollistik “Futboll Lugina” në Fushë Kosovë, shkruan agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.

KF “Futboll Lugina” ditë pas dite po rritet, në rritjen tonë si Klub meritë të veçant ka edhe sponzori i Futboll Lugina, Kompan

ia Majanca, e cila sponsorizoj blerejn e 40 bluzave për ndeshje zyrtare, si dhe rekuizita për stërvitje.

Faleminderojm pronaret e companis Majanca: Xhelal Shabani dhe Xhemal Shabani.

“E kemi obligim dhe ndere te ndihmoje jo vetem ekipet tona sprtive por edhe studentet sespe ata jane pasqyra dhe perspektiva jonë..” thote për agjencine e lajmeve “Presheva Jone” Xhemal Shabani, njeri nga patronet e Kompanise se njohur ne Kosovë dhe Luginen “MAJANACA”

Futboll Lugina -Fushë Kosovë ju fton tjui bahsakngjiteni kesaj “ushtrie” ne fushen e  gjelbërt. Pra, bashkekomabs te nderuar ejani edhe ju bëhuni pjesë e familjes sone te madhe./Mirjeta Ahmeti Aucune description de photo disponible.Aucune description de photo disponible.L’image contient peut-être : plein air

SHPËRNDAJE