Novi Pazar, 18 prill -Ne pragk te muajit te madherueshem te Ramazanit, Kryetari i Meshihatit te BI në Serbi, mufti dr. Mevlud ef. Dudiç ka pritur sot anëtarët te Komitetit të Medzislit  nga BI e Preshevës, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Me këtë rast, mysafirët u njohën me muftin Dudic me aktivitetet dhe problemet me të cilat po përballen, duke shprehur përkushtimin e fortë ndaj unitetit të komunitetit islami me qender në Novi Pazar.

Presidenti Meshihatit nga Presheva  falenderoi parimin dhe perpjkejet e anëtarëve të kom,uniteti muslimanë dhe Ulemave të Luginës së Preshevës në kohët shumë të vështira të agresionit kundër bashkësisë islame dhe përpiqet të vejne nje unitetin te myslimanëve ne rajon.

SHPËRNDAJE