ellllllNe lojërat e esivjeme  Olimpike në Rio 2016 sivje tnuik po deshmojne vetem alentin por edhe bukroshet nga mbare bota ne mesi e tyre edhe shqiptare. Janë 6 sportistët nga Sqhiperia dhe Kosova që do të përfaqësojnë shteto tona në Lojrat Olimpike të Rio 2016.  Performanca e tyre Sporive  prezentuan në Rio ne mënyre te shkelqyeshme, shkruan  agjencia  e lajmeve “Preshevca Jonë”

10.500 sportive globale pritet. Ata do të shoqërohen nga anëtarët e delegacioneve apo 17.000 njerëz në total. Delegacioni i SHBA është më e madhe me 555 atletë. Franca do të ketë 396 atletë. 13,000 punonjësit dhe vullnetarët do të kthehet për dy javë. Për shembull, 60,000 ushqimi do të shërbehet çdo ditë në Fshatin Olimpik. Shpresojmë që ata shohin për të shmangur të mbeturinave. Agjencia  e lajmeve “Prsheva Jonë” duke ju referuar burimeve të Komiteti Ndekrombëtar Olimpki  (The International Olympic Committee) njefton se mbi 25.000 gazetarë janë akredituar për të mbuluar ngjarjen. Kamra e yxtre ka kapur keto bukuroshe. Shikoni me poshte foto..

Anastasia Ashley (Surf/Etats-Unis)rioUsa

Antonija Sandric (Basket-ball/Croatie)

 

riocroat

Jaqueline Carvalho (Volleyball/Brésil)

rioBrazazas

Alex Morgan (Football/Etats-Unis)

Alex Morgan

Albane Valenzuela (Golf/Suisse)

riouisss

 

Leryn Franco (Javelot/Paraguay)

rioaususd

Sally Fitzgibbons (Surf/Australie)

riooausdffd

SHPËRNDAJE