Këta janë emrat më të çuditshëm të fshatrave shqiptare

Duke pare se në Kosovë e Shqipëri kemi fshatra që kanë emra nga më të ndryshmit dhe shumë të çuditshëm, Gazetablic.com ja u sjell disa nga emrat më të çuditshme që kanë fshatrat në Kosovë dhe Shqipëri.

Këta emra janë aq të çuditshëm sa që banorët që jetojnë në këto fshatra ju vije turp t`i përmendin nga vijnë.

Më poshtë e keni një listë me emra shumë të veçantë dhe shumë qesharak po ashtu./GazetaBlic.com

Vithkuqi – Korça

Kurveleshi -Tepelenë

Xhylekar – Gjilan

Muqibab – Gjilan

Kuqan – Elbasan

Qinam – Erseke

Symize – Tepelenë

Mize – Lushnje

Bubullime – Lushnje

Llukar- Prishtinë

Leshnje – Skrapar

Kakardhiq -Lezhë

Kaqibeg -Podujevë

Skorobisht – Prizren

Neperbisht – Suharekë

Makresh- Novoberd

Qyqylagë-Lipjan

Ngucat – Malisheve

Bithuq – Diber

Muqiverrc- Kamenicë

 

SHPËRNDAJE