Shfaqja në jetën e natës në Tiranë e këshilltarit të ish Presidentit dhe tanimë zv.kryeministrit të Kosovës Behgjet Pacolli ka zgjuar interesin për të ditur më shumë prej tij. Ai është Esad Pushkar dhe ka rënë në sy pas shoqërimit me Bertina Mehmetin, vajzën e bërë të famshme pas prezencës së saj në shtëpinë e Big Brother Albana. Siç thotë Panorama Bertina dhe Pushkar u fotografuan në një mbrëmje “latin party” por burimet pranë tyre thonë se Pushkar deri më tani ka thjesht një flirt për vajzën dhe asgjë më shumë.

SHPËRNDAJE