Shakira dhe Gerard Piquet janë në pritje të fëmijës së tyre të parë. Lajmi është bërë i ditur nga mediat kolumbiane, të cilat cdo ditë bëhen më këmbëngulëse. Ndërkohë që nga këngëtarja apo nga futbollostui spanjoll nuk ka asnjë lloj konfirmimi, por as nuk kanë përgënjeshtuar lajmin. Shakira për momenti ndodhet në Poloni dhe Ukrainë, nga ku po ndjek Euro 2012.

SHPËRNDAJE