Genta Cana ka vendosur të kalojë pushimet me familjen në Turqi. Fituese e kurorës së “Miss Intercontinental Kosovo”, Genta është zhveshur në plazhet e Turqisë duke treguar format e shkëlqyera trupore. Në krah të saj siç thotë Panorama po qëndron vëllai i vogël Graniti i cili po ashtu merret me futboll dhe që nuk është çudi një ditë të zërë vendin e vëllait të madh Lorik Canës që ndodhet në majat e suksesit.

SHPËRNDAJE