Jelena do të jetë më 25 gusht (e shtune) në Graçanicë- Republikën e  Kosovës,  ka mësuar  agjencia informative “Presheva jonë” sipas disa paralajmërimeve nga organizatorët dhe afisheve në Gracanicë…VAZHDON teskti i shoqëruar me foto e VIDEO….

Këngëtarja serbe Jelena këndon në Kosovë:… “Ko to kaze, ko to laze da Srbija je mala” !

Gracanicë, 6 gusht

Jelena Karleusa 25 gusht e ka ndërmen për të hyrë në Kosovë, në Graçanicë, një enklavë serbe rreth 10 kilometra larg nga kryeqendra e Republikës së Kosovës – Prishtina.

Nuk ka dyshim se ardhja e saj zgjojnë interes të madh publik dhe do të Karleusha sjellë një gëzim pak dhe lumturi në këtë enklavë.

Ajo është padyshim shumë e rëndësishme për tifozët e saj kudo që janë, dhe ne supozojmë se njerëzit nga Graçanicë dhe përreth të paktën shkurtimisht me JK harrojnë brengat e përditshme dhe problemet.

 

 

 

 

 

 

 

SHPËRNDAJE