Këngëtarja e njohur e Kosovës, Teuta Kurti dhe i fejuari i saj, Dardan Luta, martesën e tyre e kanë kurorëzuar edhe në Xhami në Pejë, prej nga është Daradani.

Ata kanë dëgjuar nga hoxha obligimet që kanë në martesë, dhe pjesa e Xhamisë ka qenë vetëm një prej pjesëve të martesës së tyre.

SHPËRNDAJE