Vitet e fundit këngëtaret kanë preferuar të ngjiten në skenë duke shfaqur më shumë anën e seksualitetit në rritje se sa përkujdesje për këngë sa më cilësore. Shfaqjes përfshirë edhe “X Factor” kanë shkaktuar reagim të shoqatave në mbrojtje të teleshikuesve. Pas performancave të Rihannas dhe Christina Aguilerës në finalen e vitit të shkuar në “X Factor”, organizata monitoruese “Ofcom” paralajmëron organizatorët se duhet të tregojnë kujdes për veshjet e këngëtarëve që mos të jenë tej normave të lejuara dhe mënyra e kërcimit të jenë brenda parametrave gjithashtu.

SHPËRNDAJE