Cameron Diaz konsiderohet si një prej aktoreve më seksi në botë. Kjo gjë i kushtohet sidomos këmbëve të saj, të cilat konsiderohen edhe si më të bukurat në Hollivud. Dhe, në mënyrë që të vërë sa më shumë në pah këmbët e saj, Diaz zakonisht paraqitet në publik me fustane dhe pantallona të shkurtra dhe minifunde

SHPËRNDAJE