Data 6 prill do te jete shume e rendesishme per futbollin kosovare, kjo pasi qe kete dite eshte vendosur te mbahen zgjedhjet e rregullta per te parin e FFK-se,, ku deri tani kandidaturat i kane shpallur, perveq z. Ademi edhe z. Remzi Ejupi dhe z. Arianit Ahmeti.

2 mars, 2022 – Komiteti Ekzekutiv i FFK-së nën drejtimin e presidentit Agim Ademi e ka mbajtur sot mbledhjen e radhës. Në këtë mbledhje KE vendosi që në bazë të statutit dhe rregullores të shpallë zgjedhjet për president. Me këtë rast u vendos që Kuvendi i Rregullt Zgjedhor për president të FFK-së të mbahet më 6 prill, ditë e mërkurë. Delegatët do të njoftohen në ditët në vazhdim për orën dhe vendin e mbajtjes së Kuvendit.

SHPËRNDAJE