(AIK-Presheva Sot)

Një ndeshje,me të ardhurat nga e cila do të ndihmohen fëmijët në nevojë do të zhvillohet më 23 dhjetorë në Madrid’s Palacio de los Deportes.


“Unë jam tepër i lumtur me pjesëmarrjen time në atë ndeshje në takimet e kaluara nuk kam pasur mundësi të marrë pjesë për shkak të impenjimit tim nëpër ndeshje tjera. Kësaj rradhe Luis më telefonoi mua duke ma treguar arsyen e këtij takimi unë nuk kërkova më tepër sqarime dhe e pranova.

Fondet të cilat do të tubohen nga kjo ndeshje do të ndahen proporcionalisht sic vijon:
Gjysma e të ardhurave do të shkojnë në Lidhjen e Solidaritetit,njëzet e pesë përqind tek fondi Iker Casillas dhe te tjerat tek fondi FIGO,kanë deklaruar organizatorët e këtij takimi për faqen zyrëtarë të klubit mbretëror.

SHPËRNDAJE