Ka deklaruar boksieri i ynë i shquar i posashpallur kampion i Evropës në kategorinë gjysmë të rëndë në boks – WBO duke falenderuar agjencinë  infomative kombëtare « Presheva Jonë » për përkharje dhe gjithë shqiptarët.

Frankfurt, 21 tetor/AIK-Presheva Jonë

Boskieri 24-vjeçar nga Juniku është përballur sonte në Frankfurt me boksierin e njohur francez Abdelhakin Derghal. Ka zgjatur shumë pak kjo ndeshje, vetëm katër raunde, për energjisë dhe skobimve të fuqishme të boksierit kosovare HAXHI KRASNIQI dhe mu ashtu siq kishte pparalajmëruar për fitore ashtu edhe  doli. 

Në raundin e tretie, kundërshtari i Haxhi Krasniqit rrëzohet për herë të parë, megjithatë gjen pak forcë  dhe ngritet disi, ndërsa në raundin vijues ka ardhur goditja tjetër nga boksieri kosovar, i cili kësaj radhe francezi Dergahl nëev nd të raundi të pestë pa  yjzit duke vizlluar n’midis sallës me kulm..njofton agjencia informative » Presheva Jonë »  Mut dnë thuhet se kjo ishte tirumfi i 36-të dhe e 13-ta me nokaut për Haxhi Krasniqin, boksierin nga Juniku i Kosovës, i cili lufton për Gjermaninë.

„MË NË FUND JA ARRITËM QËLLIMIT“…Ka deklaruar boksieri i ynë i shquar i posashpallur kampion i Evropës në kategorinë gjysmë të rëndë në boks – WBO duke falenderuar agjencinë  infomative kombëtare « Presheva Jonë » për përkharje dhe gjithë shqiptarët.

SHPËRNDAJE