Rikardo Kaka’ është rikthyer në një formë të jashtëzanonshme duke shënuar një dygolësh dhe për këtë e ka falemderuar trainerin portuges.

“Kur flasim për Mourinhon duhet të kemi parasyshë se po flasim për njëriun më të afërt me futbollistët në jetën e futbollit,ai më ka ndihmuar që më së miri ti përballoj situatat e vështira dhe rikthimi im në këtë formë i takon atij. Shpresoj me këtë formë të cilën e kam tani do të kontribuoj edhe për kombëtaren në të cilën do të kthehem së shpejti” ka thënë Kaka’.

SHPËRNDAJE