Ka ndërruar jetë pas një sëmundje të rëndë profesor Rami Hyseni, drejtor në shkollën fillore të fshatit Leran.

I ndjeri pas vetes ka lënë vajzën Flutrën, dy djemt Fatonin e Hakijën nipin Kronin si dhe mbesat Ejonën dhe Edijën si dhe gruan

Varrimi i të ndjerit bëhet sot e premte me namazin e iqindisë në varrezat e fshatit Bushtran.

SHPËRNDAJE