Ka ndërruar jetë në moshën 55 vjecare Talat Ramadani nga Fshati Zhunicë

0

14.11.2017 – E martë: Dje papritmas në mëngjes ka ndërruar jetë Talat Ramadani . Varrimi i të ndjerit pritet të bëhet sot 14.11.2017 (e martë) pas faljes së namazit të Ikindis në varrezat e fshatit në Zhunicë . Allahu e mëshiroft agën Telat dhe e shpërbleftē me Xhennet , ndërsa familjes Ramadani Zoti u dhashtë gajret . Ngushëllime !

SHPËRNDAJE