Sot në moshën 52 vjeçare ka ndërruar jetë Muhamer Jusufi nga fshati Kurbali – Preshevë. Varrimi i të ndjerit bëhet me datë 15 maj, ditë e martë, me namazin e drekës.

Agjencia e lajmeve Presheva Jonë i shprehë ngushëllime ne emër të saj dhe lexuesve  familjes Jusufi nga Kurbalia – Presheva.

SHPËRNDAJE