New York 14 Maj – Përfaqësuesja e përhershme e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Këshillin e Sigurimit të OKB-së, ambasadorja Nikki Haley, ka kërkuar nga Këshilli që të ndërpres misionin e UNMIK-ut, i cili po shpenzon miliona euro në Kosovë.

Ajo ka përshëndetur miratimin e projektligjit për demarkacionin me Malin e Zi, derisa ka thënë se dialogu në mes dy vendeve është e vetmja zgjidhje për paqe dhe integrim.

Haley ka inkurajuar vendet që nuk e kanë njohur Kosovës, që t’i bashkohen më shumë se 115 shteteve që e kanë njohur pavarësinë e saj.

SHPËRNDAJE