hullPresheve, 27 korrik  -Njoftohen familjarët, miqtë, shokët dhe mabre fresfisi ne Lgne dhe jashte se pas një sëmundje të rëndë ka ndërruar parpitmas jetë veterani dhe sportisti i  njhura nga  Presheva Hulusi (Tefik) Jusufi – Huli i lindur me 01.shkurt 1956.

Varrimi i të ndjerit Hulusi bëhet me namazin e drekës në xhaminë e Ibrahim Pashës në Preshevë. Familja Jusufi nga Presheva.  Ngushllime nga redaksia e sport te agjencise se lajmeve “Presheva jone’

SHPËRNDAJE