arrrPresheve, 27 korrik  -Policia doganore në kane ne pikeotn godanore ne Horgosh, mes Serbise-Hungarise gjetur pesë armë, revole dhe 23 pistoleta dhe municion, njofton agjencia  e lajmeve “Presheva Jone” duke ju referuar nje njoftimi te  Drejtoria e Policisë Kufitare

arresttSipas ketij burimi i arrestuari tek iu cli ju gjeten arme, monicion , droge dhe mijera euro eshte shtetasi shqiptar i M.A (47 i cili drejtonte  automjetin “Nisan Almera”.

Anëtarët e MPB-së  dhe policisë kufitare pos armeve tek shqiptari ka gjetur edhe  5,868 gram droge dhe shumë paketa me  peshë prej 536 gramesh bashke me to edhe dhe 31,000 euro. Armët, droga dhe paratë janë gjetur në një hapësirë ​​të projektuar posaçërisht në zgavrat konstruktive e mbrapa automjetit.arrreur

SHPËRNDAJE