(AIK-Presheva Jone)


Agjenti më i famshëm në botën e futbollit nëpër duart e të cilit deri tani kanë qarkulluar mbi 650 mln euro gjatë transferimeve,gjatë një interviste për mediat Spanjolle ka deklaruar se Ronaldo është futbollisti më i mrië dhe do të bëhet në të ardhmen më i miri i të gjitha kohërave

“Nuk kam as edhe një dyshim në cilësit dhe kualitetet të cilat i zotron Leo Messi,ai është jashtëzakonisht i mirë i shpejt,e kontrollon për mrekulli topin,por ajo e cila e bënë diferencën e tij me portugezin Ronaldo është karakteri jashtëzakonisht luftarak dhe i fortë të cilin e ka dhunti nga zoti Ronaldo dhe me të cilin i sfidon yjet më të mëdha në historin e futobollit” ka thënë menaxheri

Ai më pas ka shtuar se “E di se mund të ketë mendime kontraverze rrethë këtij mendimi tij,pasi që vërtet Messi është një lojtar klasi,megjithëatë keni besimin se do të vije dita kur do ta kuptoni se kam pasur të drejtë” ka përfunduar futbollisti i cili ka ndërmjetësuar transferime si: Ronaldo,Di Maria,Nani,Anderson etj

SHPËRNDAJE