kaliHeroBeograd, 18 maj  -Beogradi eshtze shndrruar sot për disa ore në kolaps për shkak të një kali: Nodhi verte apocalypsë,  pas përplasjes se vetzutarve mbi urën Ada nga kjo “vizite” e pa pritur e këtij kalit serb, ne kryeqytetin serb, qe qyetaret dhe shoferet kisin menduar se mos eshte per vizite presdienti rus Putin, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

kaliiiNe kater anet e qytetit jane bllokuar rruget,m hyrejre daljet, keshtu duke paralizuar trafikun. Kaliamtaret dhe shoferet qe gjendeshin ne rruge, kishin humbur dumrimin dhe  kishin menduar se ne vizite eshte presidneti rus Vladimit Putin me vetura te blinduara e nuk ja kishte marrrur mendja se ne “vizite” kishin je kali me kate këmbë ?! ka shkruar agejncia  elajemeve “Presheva jonë”

 

klaiiihhKëtë mëngjes në përplasje rreth 8:30 minuta ka ndodhur në Most na Adi, në të cilën kanë marrë pjesë dy makina dhe një karrocë në rrugë. Në këtë aksident të plagosur rëndë një person dhe për të marrë dy. Ky trafik mëngjes në kolaps të plotë qeverisë së Beogradit. Turmat ishin kudo dhe pothuajse në të gjitha drejtimet, dhe të gjitha – për shkak të një kali!, kane srkuar mediat serbe, trasnmeton “Pesheva jonë”
Megjithatë, policia menjëherë erdhi në vendin e ngjarjes dhe është duke punuar në atë sa më shpejt të jetë e mundur për të zgjidhur rrëmujën është shkaktuar nga një aksident. Gjithashtu, nuk ka trafik në Gazela është jo më pak kaotike se dy lokacione të mëparshme që kemi përmendur, të cilat janë edhe kalimi automjete ngjeshur.

SHPËRNDAJE