Preshevë, 22 gusht –Burrat sa s’bahen rrahen per bërrlokin ne ditën e Bajrami ne Kuvendin e Presheves?! Tana merre me mend prej këtyre “burrave” me prit bashkimin e Luginës me Kosovën?!, Marrja zotit, turp , turp !.. njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Mediat serbe cuditen me patriotet e Presheves që po duan me “bashku” Luginën me Kosovën e nuk mund të mirren vesh për berllokun?!

Mësohet se incidenti me kacafytje fizike në Kuvendin Komunal të Preshevës ndodhi si pasojë e debatit të ashpër rreth themelimit të një fare zone industriale dhe vendosjen e një deponie berrolloku.

Perleshja u parapri nga argumente të ashpra mbi krijimin e një zone industriale dhe deponisë së mbeturinave . Fyerjet, perleshja me grushta e shqelma ndodhi dje mu ne Diten e Bajarmit në një seancë të Kuvendit Komunal të Preshevës, kur një diskutim i ashper këshilltarëve ndodhi pas një diskutimi me kryetarin e Bashkisë, Shqiprima Arifin.

Dhe aty edhe nisen grushtat e pare ne prezence te kryetarit te Komunes Shqiperim Arfii e cila nxeu situaten per cka me pastaj edhe plasi dhuna e rrahjet . Turp, burrat sa s’bahen rrahen ne ditën e Bajrami ne Kuvendin e Presheves?!

Në këtë kete përleshes fytperfyti u përfshinë Fatlum Kadriu i Alternativës për Ndryshim dhe Rinor Krasniqi nga Partia për Veprim Demokratik.

SHPËRNDAJE