bileta-1

Për të gjithë ata tifozë kuqezi që mezi po presin ndeshjen e radhës ndaj Italisë për ta parë atë live, vjen një lajm mjaft i mirë.

Shqipëria do të luajë transfertën ndaj Italisë në “Renzo Barbera” të Palermos. vetëm pak minuta më parë është bërë i ditur dhe numri i biletave që janë përcaktuar për të gjithë tifozët shqiptarë.

 

Sipas rregullores, Shqipërisë i takojnë 5 për qind të kapacitetit total të stadiumit, çka do të thotë se për tifozët kuqezi janë në dispozicion plot 1800 bileta, duke ditur se kapaciteti total është 22533 vende

SHPËRNDAJE