polivcxssPreshevë, 22 shtator -Në një akmsioon te perbashket te Sherbimit sekret serb (BIA) me  xhandarmërine dhe policine në territorin e Vranjës dhe Luginën e Presehvës  “kane arrestuar 16 anëtarë të një grupi kriminal”  të Ramush Tahirin nga Presheva, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva jonë” duke ju referuar mediave serbe.

 

Ja emrat e t16-të e arrestuarve sot nga policia ne Preshevë dhe Bujanoc

Siq ka mësoi gazeta ALO operacioni kishte nisur sot ne oret e hershme te mengjesit , aksion ky i cili ende po vazhdon ne Lugine ne  kërkim te konbrabadistëve. Te arerstuarit janë: K.A (50), S.A (26), D.B (24), A.B (45), A.B (35), K.D (23), A.E (53), D.H (31), S.I (43), T.R (34) i Sh.S  (44) nga Presheva.

Kurse ata nga Bujanoci jane T.M (37), M.J (29), I.A (23), M.A (28) dhe K.Q (34) sa

Gjatë ketij operacioni jane  konfiskuar: pistoletë me gaz posedim të paligjshëm, pllaka të falsifikuara licencës, telefonat celularë, karta të kreditit dhe një sasitë madhe parash.

I dyshuari nuk ka dhënë më shumë rezistencë gjatë arrestimit, dhe nuk kishte asnjë reagim negativ të popullsisë, Puna kryesore e grupit kriminal për kontrabandim të migrantëve.

SHPËRNDAJE