zurkk11Preshevë, 2 korrik  -Pjesetarë ISIS te se ciles jane edhe dhjertar persona nga Serbia  kane kërcënuar me vrasje deptetin shiptar nga  Sanxhakut Muamer Zukorlic, ish-myfti, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Vet Zukorliq thotë per protalet  (Saff.ba) se “nuk ju frikësohet ketyre kërcënime, mirëpo atë e kupton seriozisht..Nuk do të na frikësojnë. Do të vazhdoj të veproj. Politika e pajtimit nuk ka alternativë ” transmeton “Presheva Jonë”

 

“Furat Media”, portal i ISIS-it, ka publikuar një xhirim në gjuhen boshnjake ku i fton simpatizantët e ISIS-it që ta vrasin Zukorliqin. “Ky kercnim  është shënj dhe paralajmërim i aktiviteteve të rejaserike   të ISIS-it në rajonin tonë”, thekson portali.

SHPËRNDAJE