tahcicicggg

Edhe kjo nodhe, shpijen hallakam, shefi i plicse se Mitroviës i arrestuar ne Serbia ende pa i ba nje jave gjume ne burgjet serbe,  kryeministri i Kosovës Isa Mustafa ben hyxhym mas ndeshjve te futbollit thuajse se krejt punet i ka qit  “n’dyzen”. Kësaj i thone shpija po kallet, shkina po krihet..”   Ai ka thene enjten, se do të jet në Shkodër me shoqnie tij Hahsimin  dhe Pacollin me nje tupan dhe një thes fara n’midis staiumit te Shkodres …

SHPËRNDAJE