innnPreshevë, 7 shtator  -Nëse analizohen te zezat  e kesaj bukuroshe serbe, francezet nuk thone kot “La Belle et la Bête” (E bukur dhe budallaqe) Pra, Slobodanka Tosic eshte nje top model serbe (Ex-Playboy) nga Bosnja e cila kishte amrrur titullin Miss Bosnja qysh ne moshen 19 vjecare, njfotn agjencia e lajemeve “Preshgeva jonë” duke ju referuar burimeve te Interpol-it

 

Një urdhër arresti eshte leshuar sot nga Interpol ndaj kesaj bukuroshe serbe e cili ka gishta në një rast vrasje

ellaaKjo serbe gjendet në arrati, pasi u dënua me burg për pjesëmarrje në një vrasje në tentativë. Slobodanka Tosic 30, u shpall fajtor në muajin korrik te vitit 2006 e cila akuzohet per eliminimin e një djali ne Bosnje, në dashuri me të. Një gjykatë në Sarajevë i asaj  dy vjet e gjysmë burg, por ajo ka ikur nga burgu dhe tash gjenden ne arrati.

interpollPrandaj, agjencia e lajmeve “Presheva jonë” ka mesuar se serbja Slobodanka Tosic  nga sot eshte ehste ne  kekkim arresti nderkombëtare, e futur edhe  ne listën e Interpol-it

Ish-mbretëresha e bukurisë së ka qenë i dënuar për të marrë pjesë në vrasjen në tentativë të Djordje Zdrale, konsiderohet si një gangstere , në emër të “grupit kriminal” Darko Elez, çmontuar në vitin 2012.ellaass

SHPËRNDAJE