Résultat de recherche d'images pour "pape geneve"Gjenevë, 21 qershor  -Ashtu siq ishte pralajmeruar Papa Françesku sot ka bere nje vizite njditeshe ne Gjenevë i cili u prit nga presidenti i konfederates helvetike Alain Berset. Papa u taku edhe me shfine diplomacise zvceraneIgnazio Cassis dhe me Presidenti i Këshillit të Shtetit të Gjenevës Pierre Maudet, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” nga Zvicra e cila percolli viziten e Papes ne Gjenevë.

 

Papa Francis u rrëzua për disa çaste vetëm pas përfundimit të Meshës që festoi në Gjenevë. Keze inic detn Papa sikur e kishte ndier me heret, meqe ai 48 ore paatr vizites ju ishte drejtuar mases me fjalet “Lutuni për shtegtimin tim në Gjenevë..”, njofton agjensia e lajmeve “Presheva Jonë” nga Zvcira e cila ndoqi viziten e Panes ne Gjenevë.

Në fund të Meshës, Papa u rrëzua kur u hodh nga posti i tij në fund të një dite të vështirë. François, 81 vjeç, u kap nga shoqëruesit e tij, pastaj u largua nga skena.

SHPËRNDAJE