(AIK-Presheva Jone)

Pas lëndimit i cili po e bënë të vuaj jo vetëm argjentinasin por edhe klubin mbretëror në mungesë të një sulmuesi të denjë i cili mund ta zëvëndësoj,Higuain është i detyruar të hyjë në “brisqit” e doktorit dhe tashmë ai është duke u operuar.

“Operacioni ka filluar në ora 08:00 në orën lokale në Northëestern Memorial Hospital nga mjeku Richard G. Fessler dhe pritet të zgjasë rrethë 45 minuta.

Bashkë me “El Pipitan” janë edhe prindërit e tijë të cilët po e shoqërojnë gjatë operacionit por edhe disa ditë pas tij,pasi që do ta presin progresin e tij në ditët e para, kanë njoftuar media të afërta me ngjarjen.

SHPËRNDAJE