(AIK-Presheva Jone)

Traineri i Manchester United është i interesuar të sjell në Premier Ligë Cavanin i cilësohet të jetë ylli i Calcios gjatë sezonit 2011 e tutje.

“Ai është një futbollistë mjaftë interesant dhe mendoj se mund të na hyjë në punë neve,do të shohim vlerën e katronit të tij dhe besoj se do të futemi së shpejti në negociata” ka deklaruar Ferguson

Drejtuesit të klubit Napolitan janë shprehur të gatshëm ta lëshojnë yllin Uruguajan vetëm nëse dikush është i gatshëm të paguaj 40 mln euro. Cilësit e tij Cavani i tregoi sidomos pas het-trickut të shënuar kundër Juventusit.

SHPËRNDAJE