hakkmm1SHKUP – Pas protestës së djeshme në Shkup hakerat shqiptarë kanë sulmuar rreth 20 web faqe të ndryshme të institucioneve dhe zyrtarëve maqedonas, ndër to edhe faqe të gjykatësve Maqedonase të cilët, siç shprehen ata, padrejtësisht dënuan me burg 6 shqiptarë për rastin “Monstra”.

Hakerat theksojnë se “ky sulm kibernetik do të vazhdojë derisa të lirohen 6 të burgosurit, të cilët gjendet padrejtësisht aty, dhe derisa të dalin provat konkrete për këtë gjë”.

Lista e faqeve të sulmuara:
prodis.mk
tegaing.com.mk
sins.com.mk
qclab.com.mk
rici.mk
mkgrup.com.mk
medion.mk
makedonyadaegitim.com.mk
kota.mk
gocedelcevuniversitesi.com.mk
fortunaing.mk
fortuna.com.mk
dukoski.mk
2014diro.com.mk
bigmak.com.mk
bidividen.mk
helpdesk.sins.com.mk
loveckooko.com.mk

(er.nu/tg/BalkanWeb)

 

 

 

SHPËRNDAJE