shqipppaPreshevë, 18 maj –Hafiz Gagica, bashkëpunëtor i presidentit historik te Kosoves  Ibrahim Rugova dhe prijes i LDK në diaspore sot ka qendruar ne Preshevë. Nga kjo vizite  z. Gagica eshte  takuar  me kryetarin Shqipërim Arifin (APN) me bashkëpunëtorë ne kabitin e tij, njofton agjencia e lajmeve « Presheva Jonë”

“Sot, djehem tejet i kenaqur ketu ne Kosoven Lindore dhe është një ditë e veçantë per mua.meqe keto troje tona i shefo dhe i preku as plote pas 35 vitesh, ,,

« Në Preshevë, takova kryetarin dhe mikun tim Shqiprim Arifin me bashkëpunëtorë.e te cilin njihem edhe me heret, qysh ne Gjermani, meqe kem punuar se bashku  per realizimin e idealeve tona.  Aty ku ishte flamuri yne, aty ku behej fjale per ceshtjen tone kombetare, ne cdo aktivitet, aty ishte Shqiperimi… » ka thëne ne Presheve z. Gagica i cili  percolli mesazhet e te ndjerit presidentit historik Ibrahim Rugova per unite te lidereve te Lugines dhe perspektiven e Kosoven Lindore, siq e quante ai.

Hafiz Gagica pas Presheves aka zhvilluar disa vizîta e takime tek miqtë e tij  në Bujanoc.Tërnocë, Letovicë  etj

SHPËRNDAJE