(AIK-Presheva Jone)


Ylli frances i riu Samir Nasri i cili në rradhët e Arsenalit erdhi nga skuadra e Marseilles 3 sezone më parë,është duke kaluar një sezonë të jashtëzakonshëm gjë që ka ndikuar të zgjojë vëmendjen edhe të trainerit të Barcelonas Pep Guardiolas.

“Nasri është duke shënuar në mënyrë kontuitative dhe si synim këtë sezonë ka shënimin e 20 gola,kjo më bënë të mendoj që atë ta sjell në gjirin e grupit tonë”është shprehur Pep

“Nëse do të dështojnë ta marrin Cest,nëse shuma prej 45 mln funte nuk do të ulet atëher Samir do të shihet si alternativë e mundshmë dhe reale që të sillet në Cam Nou” ka përfunduar traineri spanjoll

SHPËRNDAJE