Kompania ndërtimore, e ndërtimeve të larta Vlora Com me pronar Fejzulla Agushin për këtë sezon ka vendosur të mendoj për  juve mërgimtarë të dashur, duke vendosur extra “ZBRITJE” për çdo banesë që doni të bleni.

Kompleksi gjigand Golden Pallace III është fjala e fundit e ndërtimit modern, atmosferë dhe kushte fantastike për jetesë duke ia shtuar kësaj sezone edhe “ZBRITJEN” fantastike.

Jep pak dhe merr shumë, këtë ua mundëson vetëm kompania Vlora Com dhe pronari Fejzulla Agushi në kompleksin e madh Gollden Pallace III.

Andaj mos ngurro, t hirr në nr. Tel.+381631046402 dhe bëhu pjesë e këtij kompleksi sepse do jeni të kënaqur.

SHPËRNDAJE