Preshevë, 11 preill – Nje i ringa Peja eshte gjetur i vdekur sot në një apartament në qendër të Ulqinit,njfton agjencia e lajmeve “Presheva jonë” duke ju referuar burimeve te policise lokale te ketij qyteti ku eshte gjetur viktima.

Agjencia e lajemeev “Presheva Jonë ka mesuar se Fatlum Berisha 46 vjeçar eshte trupi i pajete qe eshte gjetur sot ne Ulqin. Siç raportohet, autoritetet do të kryejnë një autopsi, dhe besohet se Berisha vdiq nga vdekja natyrore.

 

SHPËRNDAJE