a09d58af62d67826f79797513d2ce50dModelja amerikane, Gigi Hadid është shpallur modelja më e mirë e vitit, ndërsa stilisti britanik, Alexander McQueen është shpallur marka më e mirë britanike gjatë ndarjes së Çmimeve të Modës për vitin 2016, shkruan Reuters.

 

Stilistët më të mirë të kësaj industrie, modele dhe adhurues kanë përballuar motin e ftohtë të dimrit në Londër për parakilimin e rregullt mbi qilimin e kuq, para “Royal Albert Hall” ku është mbajtur ceremonia.

 

21 vjeçarja, Hadid e ka mundur motrën e saj të vogël, Bella dhe modelet e tjera Kendall Jenner, Adëoa Aboah dhe Lineisy Montero në kategorinë e modeles më të mirë.

 

SHPËRNDAJE