crimmdssPreshevë, 6 dhjetor  -Policia në Preshevë ka arrestuar dhe ka futur ne burg për 48 orë H.J (1986) i cili ka sulmuar nje bashkefshatar  (27) në Rahovic , duke i shkaktuar lëndime te mëdha trupore, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Autrori H.J i eshte arrestuar nga policia dhe eshte derguar ne poraburgim 48 orë bashkefhstarit te tij.

Rasit tjeter eshte në Vranje ku po ashut polcia ka arrestzuar dhe burgosur nje rpeson 48 orë F.K. (1995) nga Vranja, me dyshimin se ai kërcënoi babain e ti, ajo u njoftua sot nga MPB-ja.

Të dy të dyshuarit, me akuza penale duke u sjellë zëvendës prokuror në Preshevë dhe Vranjë.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Policia në Vranje për 48 orë mbajti F.K. (1995) nga Vranja, me dyshimin se ai kërcënoi babain e saj, ajo u njoftua sot nga MPB-ja.

Siç vuri në dukje, dyshohet se e J.H. Dhjetor të këtij viti, në fshatin Rahovicë të komunës së Preshevës, pas një luftë, një thikë shkaktuar njeri të rënda trupore lëndimit (27) nga afërsi të Preshevës dhe u arrestua me dyshimin se ka kryer veprën penale të lëndimeve të rënda trupore.

Ndërsa, për shkak të dyshimit se ka kryer krimin e dhunës në familje, u arrestua F.K. nga Vranja.

Të dy të dyshuarit, me akuza penale duke u sjellë zëvendës prokuror në Preshevë dhe Vranjë.

SHPËRNDAJE