Gigi Hadid i bëri të gjithë të qeshnin me imitimin që i bëri Melania Trump-it në skenën e eventit muzikor Ama2016. Por me pas filluan reagimet duke e bere ate te ndjehet keq, dhe te kerkoj publikisht falje ne rrjetet sociale.

“Ishte nder për mua të prezantoja AMA dhe të punoja me disa nga skenaristët më të respektuar në këtë biznes. Hoqa ose ndryshova në  skenar gjithçka që më dukej e tepruar, ju pëlqen ose jo ta pranoni, gjithçka ishte me humor dhe pa asnjë qëllim të keq. Edhe unë kam qenë pjesë e skeçeve komike në televizion dhe munda të gjej pjesë humoristike aty brenda. Besoj se Melania e kupton këtë biznes dhe  mënyrën si shkruhen dhe drejtohen shfaqjet. I kërkoj ndjesë të gjithë atyre që janë ndjerë të ofenduar dhe kam vetëm urimet më të mira për vendin tonë. Me respekt, Gigi.”

auto_62bf0068d63a6f75d78049f29dc53cd91479891552

SHPËRNDAJE