Preshevë, 11 tetor -Mesohet se Emmanuel Macron eshte akuar me presidentin nkosvar Kosovës, Hashim Thaçi. Franca si je aleeta e hisoptrike dhe akrtuale e Serbisë eshte diteur asht eksut qe e mbeshtet cdop hap apo ide qe del nga beogradi dhe Serbia. Macron eka phuar ne Armeni se mbështet fuqishëm idene e Vucicit dhe Thacit per korrigjimit të kufijve, pamvrsiosht s eqyetret e Kosves jane klunder apo nderkobmetaret bashke me SHBNA-te, BE e NATZO-n jane kunder.

SHPËRNDAJE