Në një intervistë ekskluzive për Teleskopi.net, flet vëllai i Beg Rizajt, i vrarë një vit më parë së bashku më 9 bashkëluftëtarë në luftimet e zhvilluara për 17 orë në Kumanovë.

1

Ramiz Riza sqaron se Begu nuk është vrarë pasi është dorëzuar, ashtu siç është shkruar në media, sepse ai thotë që e ka parë trupin e Begut dhe në trupin e tij nuk ka pasë asnjë shenjë që dëshmon se ai është zënë i gjallë dhe se në trupin e tij nuk ka parë asnjë shenjë maltretimi përveç se është i vrarë.

https://youtu.be/Oo9_a6uTBv4

Po ashtu Riza nuk ka dyshim nëse Begu është tradhtuar nga lideri i BDI-së, Ali Ahmeti, për të cilin thotë se familja e tij ka respekt të madh, pasi ka qenë shumë i dashur dhe i afërt me Begun dhe kanë qenë shokë shumë të mirë.

Riza nuk ka dyshim as të shokët e tij, se ndonjëri nga ta ka mundur ta tradhtojë Begun dhe të tjerët, për t’u pasuruar vet. Ai thotë se ata kanë shkuar si vëllezër dhe kanë vdekur si vëllezër.

SHPËRNDAJE