Presheve 10 shtator

14218501_10209159232851224_851967343_nPas 5 edicioneve mjaft të sukseshëm të Konkursit ndërkombëtar fotografisë artistike PreFoto kanë filluar aplikimet për edicionin e 6 të ekspozitës. Qyteti i Preshevës tash më mundë të quhet nje vend takim për pasionantët e fotografisë artistike. Stafi i PRE FOTOS është ndar mjaft i kënaqur gjat këtyre 5 edicioneve dhe i dëshiron mirseardhjen të gjith fotografëve në edicionin e 6 Të gjith ata që dëshirojn të jen pjes e Ekspozitës aplikimi është i hapur deri më 20 Tetor 2016
Kushtet e Aplikimit:
Tema: E Lirë
Lloji: Bardh e zi ose Color
Formati: Digital, JPEG
Pjesëmarrja: Gratis
Fotografitë të emërtohen( t’i vihet një titull )
Fotografitë mund t’I dërgoni në email: [email protected]
Afati I fundit për dorëzimin e fotografive 20.10.2016

SHPËRNDAJE